Englanninkielinen päiväkoti – Jyväskylä

The Fox Nest on englanninkielinen päiväkoti, jossa kielen lisäksi keskitytään luontoon. Päiväkotimme sijaitsee Jyväskylän Keltinmäessä, jossa luonto ja metsät ovat osa alueen rakennetta. Keltinmäessä menee ristiin rastiin useita metsäpolkuja, joita on mukava talsia ja tutkia yhdessä. Kotalammen urheilupuisto on kävelymatkan päässä ja mahdollistaa monenlaisen urheilun harrastamisen kaikkina vuodenaikoina.

Käymme lasten kanssa luontoretkillä vuoden ympäri, kaikki ryhmät 1-vuotiaista eskareihin poistuvat päiväkodin alueelta vähintään kolme kertaa viikossa. Luonto on yksi päiväkotimme tärkeimmistä ja laajimmista oppimisympäristöistä.

Kalenterissamme ei tällä hetkellä ole tulevia avoimia ovia, halutessasi voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla ja sopia tutustumisen päiväkodin tiloihin.

Muistathan vilkaista myös tapahtumasivumme Facebookissa!

 

Tarjoamme päivähoitoa 1-6 – vuotiaille lapsille. Toimintakielinämme ovat englanti ja suomi, mutta aikaisempaa englanninkielen osaamista ei vaadita. Toiminnassamme otamme huomioon jokaisen lapsen yksilöllisen kielenkehityksen ja kielelliset vahvuudet. Tarvittaessa käytämme myös suomenkieltä. Työntekijämme ovat englanninkielentaitoisia ja koulutettuja varhaiskasvatuksen ammattilaisia.

The Fox Nest tarjoaa lapselle turvallisen ympäristön, jossa lapsen omat mielenkiinnonkohteet ja tarpeet huomioidaan toiminnan suunnittelussa. Perustavina arvoina päiväkodissamme ovat luonnonkunnioittaminen ja suvaitsevaisuus.  Ennen kaikkea tavoitteenamme on tarjota lapselle hyvä päivä kanssamme.

 

Luontokokemukset ovat lapsille tärkeitä.

 

Tutkimusten mukaan luonnossa lasten leikit ovat luovempia, tunnetilat ovat positiivisempia ja myötätunto kehittyy. Lasten kehitystasot eivät erotu luonnossa yhtä selvästi kuin sisätiloissa, joten luonnossa leikkiessä lapset ovat tasa-arvoisemmassa asemassa kuin sisätiloissa.

Luonnossa, ja varsinkin metsässä, vietetty aika laskee stressitasoja ja auttaa lapsia keskittymään. Suositeltavaa on, että metsä olisi vähintään 300m etäisyydellä päiväkodista. Meillä luonto on heti aidan takana! Luonto on meillä myös sisällä, sillä päiväkotimme toisesta eteisestä löytyy Naava viherseinä.