Englanninkielinen päiväkoti – Jyväskylä

Olemme pieni englanninkielinen päiväkoti, jossa kielen lisäksi keskitytään luontoon. Päiväkotimme sijaitsee Jyväskylän Keltinmäessä, jossa luonto ja metsät ovat osa alueen rakennetta. Keltinmäessä menee useita metsäpolkuja ristiin rastiin ja niitä on mukava talsia ja tutkia yhdessä. Uusittu Kotalammen urheilupuisto on kävelymatkan päässä ja mahdollistaa monenlaisen urheilun harrastamisen niin kesällä kuin talvellakin. Teemme lasten kanssa päivittäin retkiä luontoon, jossa yhdessä opitaan ja innostutaan luonnon ihmeellisyyksistä. Luonto on yksi päiväkotimme tärkeimmistä ja laajimmista oppimisympäristöistä.

 

Seuraavat avoimet ovet:

Tiistaina 20.4.2021

Tiistaina 18.5.2021

Kello 16:00-18:00

Muistathan vilkaista myös tapahtumasivumme Facebookissa!

 

 

Tule tutustumaan tiloihimme, toimintaamme ja henkilöstöömme. Toivottavasti pääset paikalle! Muista katsoa myös Facebook sivumme ja Instagram sivumme the_fox_nest_jyvaskyla, joihin päivitämme jatkuvasti uusia kuvia meistä ja toiminnastamme.

Voit hakea päiväkotiimme sivuilla täytettävän lomakkeen kautta.

 

Päiväkotimme tarjoaa päivähoitoa 1-6 – vuotiaille lapsille. Toimintakielinämme ovat englanti ja suomi. Lapsella ei tarvitse olla englanninkielen taitoa päivähoitoa aloittaessa vaan meidän englanninkielisessä päiväkodissa puhutaan myös suomea ja varmistamme jokaiselle lapselle mahdollisuuden yksilölliseen kielenkehitykseen. Toiminnassamme otamme huomioon jokaisen lapsen yksilöllisen kielenkehityksen ja kielelliset vahvuudet. Työntekijämme ovat koulutettuja, englanninkielentaitoisia, varhaiskasvatuksen ammattilaisia.

Englanninkielinen luontopäiväkotimme tarjoaa lapselle turvallisen ympäristön, jossa lapsen omat mielenkiinnonkohteet ja tarpeet huomioidaan toiminnan suunnittelussa. Perustavina arvoina päiväkodissamme ovat luonnonkunnioitus ja suvaitsevaisuus. Arvoihimme kuuluvat lapsen kunnioitus, turvallisuus, tasa-arvo, lapsilähtöisyys, yhteistyö ja lapsuuden vaaliminen. Ennen kaikkea tavoitteenamme on tarjota lapselle hyvä päivä kanssamme.

Luontokokemukset ovat lapsille tärkeitä.

Tutkimusten mukaan luonnossa lasten leikit ovat luovempia, tunnetilat positiivisempia ja myötätunto kehittyy. Myös lasten kehitystasot eivät erotu luonnossa niin selvästi kuin sisätiloissa, joten luonnossa leikkiessä lapset ovat tasa-arvoisemmassa asemassa kuin sisätiloissa leikkiessä.

Luonnossa ja varsinkin metsässä vietetty aika laskee stressitasoja ja auttaa lapsia keskittymään. Suositeltavaa on, että metsä olisi vähintään 300 m etäisyydellä päiväkodista, meillä luonto on heti aidan takana! Meillä lapset pääsevät heti luonnon hoitoon, kun tulemme ulos. Luonto on myös päiväkotimme sisällä, sillä astuessasi ovesta sisään, näet ensimmäisenä viherseinän. Voit ihastella sitä aina kun tuot lapsesi hoitoon englanninkieliseen luontopäiväkotiimme.

Tutustu meihin lisää, kurkkaa tänne tai kurkaa kuvia toiminnastamme.